maandag 28 april 2014

Vrolijke Viltverhaaltjes: eigen ontwerpen voor de verkoop (nog een decohanger)Opnieuw een simpel figuurtje, met mooie pastelkleurtjes, op een krans  die ik van mijn schoonmoeder kreeg.  Versierd met lint dat ook uit haar voorraad kwam, en versierd met de gerbera- achtige bloemen die ik zo leuk vind om te maken.


Net als het andere dat ik hier liet zien voor de duurzame fair in mei. Als dat ten minste doorgaat… (Lang verhaal. Laat ik het er op houden dat het soms lastig is om afspraken te maken als mensen niets van zich laten horen. Of niet de juiste formulieren toesturen) Ik ga er van uit dat dat wel gaat lukken en dus gaan de voorbereidingen vrolijk door! Fijne maandag en woensdag weer meer! (Oh en wat betreft de weggeefactie: ik hoop op meer reacties, dus die laat ik nog even lopen. de uitslag volgt op.. Laten we zeggen zaterdag 10 mei? Ja, dat lijkt me een mooie datum!)


3 opmerkingen:

  1. Erg mooi. Wanneer is die duurzame markt? Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik neem zondag ook weer vilt voor je mee dat ik had gebruikt voor mijn telefoon misschien dat jij er meer mee kan paars en oranje. Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yes! Dank je wel, kan ik die gebruiken voor de gelukspoppetjes. De duurzame fair is in Roderwolde, dus bij ons in de buurt, op 25 mei aanstaande.

    BeantwoordenVerwijderen