maandag 20 oktober 2014

drieWekelijkse Wepsjop Wetenswaardigheden: nieuwe aanbiedingen!

Deze keer hoop ik mensen te verblijden met maar liefst 20 % korting op alle volwassen kleren in mijn assortiment. Kijk hier maar eens om te zien wat ik zoal te koop heb.

Daarnaast heb ik besloten afstand te doen van mijn blauw groene gehaakte cape. Ik maakte deze een aantal jaren geleden, van heel veel resten wol. Ik heb m echter nooit aan, het was echt een werkstuk voor me en is nooit een kledingstuk geworden. Omdat ik er werkelijk weken aan heb gewerkt vraag ik er een hogere prijs voor dan ik normaal zou doen, namelijk 49,95. Maar omdat ie nu in de aanbieding is, kun je hem kopen voor maar 39,95! Een koopje voor zo'n originele en aparte handgemaakte cape.

deze cape bedoel ik dus. Sluit met een rits en is van voren a symmetrisch.


en met een uiltje op de achterkant.Alle aanbiedingen van vandaag gelden tot en met 9 november! Dus wees er op tijd bij...

Oh, en al heb ik nog niet alle ringen laten zien die ik gemaakt heb, degene die je in de afgelopen weken voorbij zagen komen heb ik inmiddels ook maar aan de wepsjop toegevoegd, net als de twee tassenhangers. Dus waar wacht je nog op? Even in de wepsjop kijken! 

1 opmerking:

  1. Echt een prachtige cape Jolanda, supermooi gemaakt! Maar ik zou m ook niet dragen.. Hoop dat er iemand heel gelukkig mee mag worden.. :)

    BeantwoordenVerwijderen