zaterdag 12 juli 2014

Vrolijke Vilt Verhaaltjes: Eigen ontwerpen (paarse bloemenbroche)


Soms kun je té goed opruimen. Ik niet hoor, opruimen, schoonmaken schoonhouden zijn niet mijn sterke kanten. Verzamelen en drukke chaotische 'sfeerbeelden' creeëren door allemaal spullen op hoopjes bij elkaar te leggen, daar ben ik dan wel weer erg goed in. Nu is meneer Dieuwkevlinder daar niet zo dol op. Hoogsensitieve minimalist die hij is heeft veel met mij te stellen en ik doe mijn best om hem zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Dus is er sinds een paar maanden een mooi antiek blikje in onze slaapkamer waar ik mijn broches, sieraden en haarspul in verstop. Probleem met mij is dat mijn geheugen nogal aan de zwakke kant is en zodra zaken uit het oog zijn, zijn ze ook het hart. Of althans uit het hart, ik vergeet eenvoudigweg dat ik ze heb. En zo kwam het dat ik een paar weken terug, in een zeldzame opruimbui, wat spullen opbergde in het doosje en daar ineens een prachtige paarse broche tegen kwam. Maar... wacht eens even.. Die had ik zelf gemaakt! In het voorjaar! Één keer gedragen en daarna opgeborgen en finaal vergeten. Dat kon zo niet en hier volgt eerherstel. Op de foto en op het blog ermee en dragen zal ik hem. Lekker vaak!

Het bloemblaadje linksonder is een beetje omgebogen, waardoor het lijkt of er een stukje af mist. Is niet zo.Zie hier: uw vrolijke viltblogster in vrolijke outfit. Had ik al eens gezegd te houden van ton-sur-ton?

1 opmerking:

  1. Geweldige broche en een super leuke outfit. Veel plezier vandaag. Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen